رئیس صنف آرد و نان شهرستان سرخه
کیفیسازی پخت نان در سرخه با آرد کامل
حسن ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی سرخه آنلاین اظهار داشت: موضوع راهاندازی مجدد نانوایی خشکهپز (چاپتی) در روستای لاسجرد، در حال بررسی است. این نانوایی که پیشتر به پخت نان سنتی چاپتی اختصاص داشت، اکنون درخواست تغییر کاربری به نانوایی بربری داده است که در دست بررسی میباشد. ابراهیمی با اشاره
حسن ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی سرخه آنلاین اظهار داشت: موضوع راهاندازی مجدد نانوایی خشکهپز (چاپتی) در روستای لاسجرد، در حال بررسی است.
این نانوایی که پیشتر به پخت نان سنتی چاپتی اختصاص داشت، اکنون درخواست تغییر کاربری به نانوایی بربری داده است که در دست بررسی میباشد.
ابراهیمی با اشاره به تغییرات مشابه در شهرستان گفت: طی سالهای اخیر چند نانوایی سنتی به نانوایی معمولی تبدیل شدهاند تا کیفیت پخت نان ارتقا یابد.
وی افزود: روند کلی ما حرکت به سمت کیفیسازی پخت نان است و واحدهایی که کیفیت لازم را ندارند، سهمیه یا مجوزشان منتقل میشود.
رئیس صنف آرد و نان سرخه خاطرنشان کرد: در نظر داریم آرد کامل را به چرخه پخت نانواییهای شهرستان وارد کنیم تا تغذیه بهتری فراهم شود.
او ادامه داد: در جلسهای با فرماندار محترم، توافق شد این طرح اجرا شود و چند نانوایی آزمایشی از آرد کامل استفاده کنند.
ابراهیمی تأکید کرد: آرد کامل نسبت به آرد سفید ارزش غذایی بیشتری دارد، اما روش پخت آن متفاوت و سختتر از آرد معمولی است.
وی افزود: این آرد سرشار از فیبر، ویتامینهای گروه B و مواد معدنی است که به سلامت گوارش و کنترل قند خون کمک میکند.
به گفته او، استفاده از آرد سفید باعث نوسان بیشتر قند خون میشود و ارزش تغذیهای پایینتری نسبت به آرد کامل دارد.
ابراهیمی در پایان ابراز امیدواری کرد: با اجرای این طرح در سال جدید، گامی موثر در ارتقای کیفیت نان شهرستان سرخه برداشته شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰